lauantai 28. helmikuuta 2015

BLOGI PÄIVITETTY AJANTASALLE

Moikka jengi!

Kuten saatat huomata on blogi kokenut melkoisen uudistuksen, niin sisällön kuin myös ulkoasun tiimoilta. Hieman vanhentunut informaatio on nyt päivitetty ja blogiin on tullut paljon uutta sisältöä:

TILAUSOHJE -sivulta löydät tietoa iHerb-verkkokaupasta, sekä hyvin yksinkertaiset step-by-step tilausohjeet kuvien kera. 

TULLI+VEROTUS -sivulta löydät tietoa tulli ja arvonlisäverosta. Sivulta saat vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat arvonlisäveroprosentit ja tullimaksut? Miten tulli ja arvonlisäverot muodostuvat ja miten niiden maksamiselta voidaan välttyä? Miten tullaan tilauksen? Sivulta löytyy myös useita linkkejä esimerkiksi tullin sivulle.

LÄÄKEAINEET -sivulta löydät tietoa eniten ongelmia aiheuttaneista tuotteista, sekä tarpeelliset linkit esimerkiksi Fimean sivuille, josta löytyy lääkeluettelo.

ALENNUSKOODI+TOIMITUSKULUT -sivulta löydät tiedot ensitilaajan alennukseen, tietoa alennuskoodeista ja siitä miten saat oman alennuskoodisi. Tietoa myös toimitusvaihtoehdoista ja hinnoista.

Jatkossa aion päivitellä blogiani huomattavasti useammin. Luvassa on esimerkiksi ajankohtaista informaatiota terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, sekä erityisesti iherbin tuotteisiin liittyviä tuotearvosteluja. Tottahan toki päivitän sivustoa myös aktiivisesti, mikäli iherbin toiminnassa tapahtuu tilaamiseen ym. liittyviä asioita.

Toivotan viihdyttäviä hetkiä päivitetyssä blogissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti